Bilgisayar Mühendisliği okuyup veri giriş elemanı (editör) olarak çalışan tanıdıklarım var. Ne okuduğun bence çok önemli değil. İçinde istek yoksa, ben diplomamı alayım yeter diyeceksen hatta hiç okuma derim.
Şimdiki aklım olsa sosyal bir bölüm okurdum. Nasılsa yazılım bilgisini okuldan öğrenmedim
Diploma alayım yeter gibi bir düşüncem yok.Biraz çalışsam çok daha iyi bölümlere gidebilirim fakat benim ilgi alanım kesinlikle bilgisayar.Liseye geçişte bilgisayar bölümü okumak için normal liseye gidecektim sbsden yüksek puan aldığım için ailem göndermedi

Şimdide böyle bir durumun olmasını istemiyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:55:21 -->-> Daha önceki mesaj 17:53:13 --
Bu bölümün bir geleceği kalmadı herkes bu bölüm hakkında bilgi sahibi , öğretmen olursan atanman zor , özel bir şirkette çalışabilirsin onda da kendini sürekli geliştireceksin ve yenileyeceksin bölüm sürekli geliştiği için sende çok araştıracaksın ve bir süre sonra bıkacaksın bu kadar yorucu bir bölüm az sayıdadır. Senin gecen gündüzün olmaz sürekli birşeyler geliştirme çabası içinde olursun. Ben okudum çokta severek isteyerek okudum halen de okuduğuma pişman değilim ama malesef günden güne pişman ettiriyorlar. Seçim sizin yanlış yönlendirmek istemem şahsi fikrimi paylaşmak istedim..
Bilgisayar ile ilgili bir bölüm olmasını istediğim için bunları seçtim.Fakat dediğiniz gibi araştırdıkça iyice soğuyor insan.Şimdi iyice kafam karıştı bu bölümlerden birine mi gitsem acaba yoksa farklı bölüme mi