İyi gunlerr, limitsiz hosting paketini kullanmayı düşünüyorum ama çekincelerim var limitsiz kavramı hakkında.vds sunucumda , Google Drive da, Yandex Disk gibi çeşitli alanlarda bulunan dosyalarım var.bütün arşivimi tek bir yerde toplamak istiyorum.Limitsiz disk alanı derken , ne kadar limitsiz acaba.kullanıcı sözleşmesini okuyayım dedim, mevcut bir sözleşme bulamadım.
birazdan siparişi geçeceğim, ödemeyi yapacağım. bir bulut scripti kurup kullanacağım. kişisel /ailesel bir bulut depo oluşturacağım.
bir kaç gün sonra hizmetin durdurulmayacağı garantisi var mı.
iş yerine gidince satın alacağım ve bu saydıklarımın kullanılamayacağını gösteren bir metin yok sitenizde.
fatura kesiyor musunuz, kağıdı basılı olarak faturanın da gönderilmesini talep edeceğim çünkü
Web sitemiz kısa süre önce yenilemeye girmişdir.
Henüz bir cok sayfanın eksik olduğunun farkındayız kısa sürede sayfalar güncellenecekdir.
PM ile veya telefon iletirsenız detaylı bilgi verebiliriz.
Limitsız - Unlimited tabiri tabiki yer sağlayıcının DİSK kapasıtesı kadarıdır.
Kesinlikle bir boyutu vardır. Ama disk yetersizliği neticesinde bir problem oluşturmayız.
Gerekli Disk takviyesi şüpesiz yapılır.
Ama web hosting olarak arayışınız kullanım amacınız gereği zaten yanlış bir seçim olacakdır.
Share paylaşımlı hosting hesapları bir DEPO alanı olarak kullanılması pek sağlıklı ve iç acıcı değildir.
Bunun için Sanal sunucu veya FTP hosting Hesapları kullanmanız daha sağlıklı ve doğru secim olacakdır.
Güven durumundan ziyade dosya transfer ve indirme kısıtlamalarına takılmamanız için bu önerıde bulundum.
Dosya boyutunuz oldukca yüksek oldugunu düşünerek Share Hesaplarda anlık dosya aktarım limitlerine takılıp transfer işlemleriniz yarıda kesilebilir buda oldukca can sıkıcı durumdur.
Daha detaylı bilği için : 0553 594 93 53 'nolu telefondan bize ulaşabilir veya PM ile sorularınızı iletebilirsiniz.