Site adresi: site:wutuwutu.com
Site için istenen fiyat: 100 Tl
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 6 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Video Sitesi
Günlük hit sayısı: 10-20
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple
Hosting dahil midir: 6 ay evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet dahil Php Melody Scripti - Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Arkadaşlar öncelikle scripti detaylı incelemek isteyenler şu adresten bakabilir
http://www.phpsugar.com/phpmelody_demo.html
-- Açıklamaya gelecek olursak. Script tamamiyle müzik yada video için harika bir tasarım daha iyisi olmadığını düşünüyorum 3-4 ay video scripti aradım bulamadım en sonunda bunu buldum ve kullanıyorum mükemmel kolay arayüzlü bir script arkadaşlar. Youtube dostu. seo dan tutun birçok özelliği zaten kendisinde var. Size sadece video eklemek kalıyor. Çok küçük bi çalışma hangi alanda olursa olsun bu video sitesini öne götürür.Eğer video sitesi açmak istiyorsanız bunu kesinlikle kaçırmayın scripti almak için çok eş dost yardımcı oldu sağolsun.
Site ismi : Wutuwutu nedir ? = ben siteyi ilk açacağım zaman Ankara İvedik araba yarışları ve Bir tanıdığımız olan Egsoz fabrikasının ürettiği egsozların araçlardaki seslerini video olarak koymak istedim. Bütün Bmw kullanıcıları Wutuwutu yu elektrik kesmek olarak tanımlar bilir. Gençlere hitap ediyor. Ayrıca bence mükemmel ve akılda kalıcı bir isim ne yöne çekerseniz domain o yöne gider. Kalite yapmak için güzel bir domain.
tüm yönetimler admin panelinden. Reklamların sadece kodunu girersiniz otomatik yerleştirir. 8 çeşit farklı reklam uygulaması yapılabilir.
Neden satıyorum ? : Bu egsoz fabrikasının sahibi ile bazı anlaşmazlıklarımız oldu. Youtube den eklediğim videolarında bana telif gönderdi bu yüzden youtube kanalım kapatıldı videolarımda boşa gitti. Bende başka bir konu üzerinde yoğunlaştığım için site 4 aydır boş yatıyor.Çok şükür kazançlarım yerinde inanın eklediğim videoları bu siteye atmaya bile zamanım kalmıyor bu derece yoğun çalışıyorum. İlgilenecek vaktim olsaydı şuan binli rakamlarla satıyor olurdum. Domain isimtescilde. Host daha 6 ayı var ücretli sıkıntısız host. onuda devredebilirim. 100 tl gibi bir ücret istiyorum pazarlık yazanlara kesinlikle cevap dahi vermeyeceğim. Satılmasada olur.5 yıldır bu sitedeyim bugüne kadar sattığım hiçbir video sitesi sattığım gibi kalmadı hepsi yükseldi. Bunada kefilim. Alacak arkadaşa hayırlı olsun.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:15:45 -->-> Daha önceki mesaj 17:08:44 --
Satıldı yazısını düzeltemiyorum. Site satılmadı arkadaşlar.