Harbi burda adsense bi formul geliştirmeli wp adloger kurdum tıklamaları 1 e sabitledim adam gene naptı ne etti farklı ıplerden geldi yapan bu forumdan biliyorum kim oldugunuda mod verırse ıp adresini şikayet konusu açacağım. Adamın temasını kopyalamışımda adamda kafayı takmış bana camur attı yediremedi acısını böyle çıkarıyor.
Mutlaka denemişsinizdir ama tekrardan üzerinden geçeyim.
Artık adsense yetkililerine direk olarak mail atabiliyorsunuz. Sitelerinde artık iletişim bölümü bulunuyor. Mutlaka ama mutlaka geri dönüş yapıyorlar. Geri dönüş yapmama gibi bir lüksleri bulunmuyor.
Eğer uyarınız adsense'nin geçersiz tıklamalarından dolayı geldiyse bunu dikkate alacaklardır.
Ve ayrıca yukarıdaki mesajıma istinaden;
İlk adsensemi 3 yıl önce müzik sitem üzerinden almıştım. Bakın müzik sitesi. Hani şu youtubeden müzik çeken sitelerden.
1 Yıl sonra adsense telif haklarından dolayı sadece o sitemi banladı.
Buradan şunu anlıyoruz. Verende - alanda adsense. Yani şikayet gelmediği sürece bir problem bulunmuyor. Ama şikayet geldiği taktirde sizin siteniz gibi pamuk ipliğine bağlı sitelerin ipini hiç düşünmeden çekiyorlar...
Tüm bunları toplarsak;
İleride bu siteden aylık x.xxx gibi bir para kazanmanız mümkün olmayacak. O ya da bu şekilde hitleriniz artında adsenseden ban alacaksınız.
Bu durumda
1- Adsense banınızı açmıyorlarsa çok üzülmeyin. Zaten site şuanda çok hitli değil. Kaybınız çok değil
2- Adsense olmuyorsa, siteniz hitlenince alternatif reklam platformlarını deneyebilirsiniz. Gene kazanırsınız ama daha az kazanırsınız...
Kolay gelsin