syf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş şunu demek istemiş örnek veriyorum. Yukarıdaki mesajınızdan size karşı bende bir antipati oluştu. Ark. iyi veya kötü fikrini yazmış siz terslemişsiniz eee baktım imzanda siten var girimde şuna bir iki tık atim en basit size zarar verme yolu ve sizin 270 küsür mesajınız var belki birisi benim gibi sizin yorumlarınızdan gıcık kaptı ve size nasıl zarar vereceğini buldu diyelim . Kısacası adsenseli sitenizi kimseyle paylaşmayın.

Diğer konuya gelirsek yayın yaptığınız tv kanallarının telif hakkı sizemi ait. Bence size ait hocam o kadar kesin konuşmussunuzki yasak değil diye . Bence adsense politikalarını iyice okuyun.

Önlem olarak aşağıdaki formu doldurup yollayın. Aşırı tıklama olduğunu anladığınız zaman.

https://support.google.com/adsense/c...act?hl=tr&rd=2
Ben telif hakkı bana ait demiyorum ama google politikalarınada aykırı olmadığını biliyorum yıllardır canlıtv.com yayın yapıyor yada google bu konuda telif hakkından dolayı kimseyi banlamadı çünkü kimse sitesinde doğrudan tv yayını barındırmaz herkez yayın ağından faydalanır ve yayın şirketleri aksi durumda yayıncıyı uyarark yayın kaldırtır. Bu kadar açık telif sorunu olsa bir canlı tv sitesi olmaz. Biz hala konumuzdan uzaktayız biz burda nasıl önlem alırızı konuşmamız gerekiyorken yok telif hakkı yok vs konuşmaya gerek dahi yok 50 kere söylemeye gerek yok ban sebebi geçersiz tıklama konuyu başka yöne çekmeye gerek yok.