Bugün öğlen vakti 0212 li bir numara aradı. Direkt ismim ve soyismim ile hitap etti. Geçen yıl yaptırmış olduğum sigortanın ilk yılını ücretsiz doldurduğumu 2.yıla geçtiğimiz için devam yada iptal etmek istermisiniz diye sordu. Öyle bir arama yaptığımı ve onay vermediğimi hatırlamadığımı söylemem rağmen onaylarken TC numaramı ve adres bilgilerimi verdiğimi söyledi ve TC mi ve adres bilgierimi bana söyledi. Nasıl ulaştılar bilmiyorum fakat tel ile onay vermediğime eminim versemde TC no mu hiç bir şekilde telefonda vermem. Ben onay yapmadğımı fakat 26.12.2012 saat 14.24 te onay yapıldığını söylediler. Ben onay verdiysemde iptal etmek istediğimi söyledim. 2 yıl taahhüt vermişiz iptal edersekte 299 tl ödeyecekmişiz aynı şekilde devam edersekte 299 tl yi ödeyecekmişiz. Ben hiç bir şekilde kabul etmediğimi söyledim. Ödeme yapmazsam ne olacağını sordum. Adresinize ihbarname gönderilir bu bedelin 3 4 katını ödmek zorunda kalırsınız dendi. Ben hiç bir şekilde inanmadğımı söyledi. Ordaki müşteri hizmetlisi konuşmasını iyi bilen birisiki her zaman ikna edici şeyler bulup konuşuyor yok işte 444 28 14 lü kurumsal hattı kullanıyoruz ödeme yaparken orası sizi arayacak dolandırıcılık olmasın gibisinden diye neyse ben telefonu kapattım eminim yarın yine ararlar. Sitemizde bununla karşılaşan başka varmı ? TC numaramı nasıl ulaşılmıştır. Fikirlerinizi almak istiyorum
buna benzer birşey x adındaki firma green kart (abd) için benide aradılar, ad soyad adres tc kimlik numarası, doğum tarihi gün ay yıl şeklinde söylediler. böyle birşeyi almak istemediğimi belirttim günde 4-5 defa arıyorlardı hiç açmıyordum sonra tepem attı ve açmaya karar verdim 2-3 defa açtım istemiyorum vb. dedim, tekrarladılar her gün yine aramaya devam ettiler numaralarıda 444 üstelik

tekrar açtım ve dedim ki; günlerdir arıyorsunuz bayan artık sıkılmadınız mı aramaktan dedim ses yok kapattılar.
en son tekrar aradılar artık sıkıldım, 1,5 ay aramalarının patlamasını o gün yaptım kendilerine daha fazla aramaya niyetiniz varsa ben sizi savcılığa vereyim, siz savcılığı arayın demiştim o gün bu gündür daha 1 defa çaldırmadılar şükürler olsun