Karyotip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bugüne kadar çok seo paketi aldım tek hayran kaldığım şey konuyu iyi süslemeleri..
En başta siz olduğunuz için sizi örnek alayım dedim, seo paketleri ile alakalı olarak kaç tane paketi ne kadara aldığınızı yazarmısınız acaba

" 110 traderinize güvenerek tek tek baktım, hiç bir seo paketi sattım gibi bir başlık göremedim 10 tl altında ise paketleriniz traderlerinize yansıtmamanız sevindirici. eğerki paranız çok ise kelimenizi ve sitenizi gönderin inceleyip inceletip fiyat teklifi göndereyim bütçeniz yeter ise seo paketi demiyorum seo hizmeti alın detaylı olarak.

Haddimi aştıysam affola. "

Seo paketi sitenizi çoşturmaz neye ihtiyacınız var ise onu alırsınız, sitenize trafik çekmek için gerekli yolu çizdiniz mi acaba ?

Benim moda bayan içerikli ağırlıklı sitelerim var adsenseden kazanç sağlıyorum, adwords ile reklam verip trafik çekip reklamlara tıklanılması yasak hangi bütçem ile o kadar siteye adwords verip hitlendirmeye çalışayım ?

Ne yapalım dükkanı kapatıp hadi arkadaşlar oyun bittimi diyelim ?

Eğer ciddi bir emek verilmiş siteniz var ise zaten 50-100-200 Tl lik seo paketleri yerine aklınızı biraz daha kullanıp kullanıcıya hitaben daha güzel şeyler yapabilirsiniz.