bu dişten bende çok çektim. üşengeçlik, korku yatırmadığım bağkur primleride birleşince 3 yıl öteledim. arada sert ağrılar yaşıyordum tuzlu su, karanfil yağı vs. vs. derken geçişitirip gittim. geçtiğimiz ay sabah 5 e kadar uyutmadı. bardağa abartısız bir avuç tuz doldurup erittim çalkaladım olmadı, karanfil yağını boca ettim yanağımın iç kısmı neredeyse parçalandı olmadı. kolonya basa basa ağzımın tadı farklı bir hal aldı ama oda fayda etmedi. arkadaşı aradım apranax var mı diye Allahtan varmış. Yüklendim ona gece sızdım kaldım ama ağrı çekerken bir yandanda randevuyu aldım. gittim kurtarma şansı yok dedi hap verdi kullandım bitti gittim. bir korku bir heyecan. birde sağ alt azı dişim. öyle olurdu böyle olurdu derken doktorun önüne geçtik. adam 2 farklı yerden cart diye soktu iğneyi. 10 dk dolaş gel dedi. 10 dk içinde ağzım sanki 2 ye ayrıldı. bir tarafı hiç hissetmiyorum. böyle sıkıştırarak birşeyler batırarak deneme yapıyorum ama hiç hissettirmiyor

gittim doktorun yanına tekrar. aldı eline önce çivi gibi birşey sanırım dişi tutabilmek için eti sıyırdı. sonra kerpeten gibi birşeyle abandı dişe. sağ yapıyor sol yapıyor, gark gurk ses geliyor. hafifte çıtırtı. noluyoruz diye geçiriyorum ama içimden tabi dışa vurma şansın yok ağızda kerpeten gibi birşey var çünkü

el hasılı kelam 1 dk fln böyle aktif olarak uğraştı söktü aldı yerinden. bir kaç gün yine ağrı çektim. çekilen bölge lastik gibi oldu.
Bilmem doktorun profesyonelliği, bilmem uyuşturucunun etkisi; çekim sırasında hiç acı, ağrı çekmedim.
Allah razı olsun doktordan çok şükür büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Şuan hiç bir sıkıntı kalmadı.
Şu bağkur affı çıkarda birde yerine yenisini yaptırabilirsem tam olacak.
Niye bu kadar yazdım, anlattım bilmiyorum ama öyle bir esti kusura bakmayın. Genelde yazar yazar silerim ama bu sefer kıyamadım.
Araştırma şansınız varsa önce araştırın, tavsiye edilen bir doktora gidin. Gerisi basit. Ağrı, acı vs. o zamana kadar çekilenler boş işkence.