Selamlar,

projelerimde destek olması açısından ücretli olarak verdiğim işleri sorunsuz olarak yapabilecek developer ihtiyacım var.

ASP için özellikle bot yazımında bilgi sahibi olması gereklidir.. IMDB'den veri çekme, addic7ed'tan altyazı çekme istenilen altyazı eklenmişse mail gönderme vs gibi işler yapılacak. Sürekli olarak yüksek hitli bir dizi sitem için çalışma yapacağız. İhtiyaç doğdukça yeni çözümler geliştirilecek.

PHP ihtiyacı için yine bot konusunda üst düzey deneyim gereklidir. Curl ve php-fpm gibi teknolojiler konusunda oldukça iyi bir bilgi düzeyine sahip olması gerekiyor. Şu siteye login olup şu dosyayı gönderecek bir script yaz dediğimde ilgili class'ı sorunsuz şekilde yazabilmesi gerekiyor.

İletişim konusunda sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum fakat ben bir terim kullandığımda olaya yabancı olmamasını bekliyorum. Yazılım jargonuna hakim olması gerekiyor kısacası.
Çalışmak istediğiniz alanda referans göstermenizi bekliyorum. Direk nasıl olsa ben yaparım diyip ne kendi zamanınızı boşa harcayın ne de benim zamanımı..
Ücret konusunda iki şekilde olabilir ben yapılmasını istediğim uygulamayı söylerim, siz şu fiyata yapabilirim dersiniz üzerinde konuşuruz. Eğer gerekli güven aramızda oluşmuşsa saat ücreti ile çalışma da söz konusu olabilir.

Her işe tek başıma yetişememeye başladığımdan dolayı bu konularda yardımcı olacak birilerine ihtiyacım var. İletişim kurarsanız detaylı görüşebiliriz.