bir bot yazdırtmak istiyorum. kısaca şöyle bahsedeyim bottan;
*kat.ph sitesinden konunun fotoğrafını ve .torrent uzantılı dosyayı alacak ve bunları benim ftp'ye kaydedecek.
*kat.ph üzerinden konuları listelerken kategoriye göre ve eklenme zamanına göre seed sayısına göre vs. listeleme şansı olacak.
*fotoğrafı öne çıkarılmış görsel olarak alması gerekiyor.
*sinemalar.com üzerinden filme veya diziye ait bilgileri çekecek. (fragman, detaylar, konusu)
*bunları belirlediğimiz şablon şeklinde wp'ye aktarması gerekiyor. ama her konuya mudahale şansım olmalı. yani ekle butonuna basmadan önce istediğim yeri değiştirebilmeliyim.
*ayrıca cronjob diye geçiyor sanırım. yani atıyorum 5 konuyu belirledim diyelim ekle diyince belirlediğim süreye göre aralıklı olarak açacak konuları. yani wp'ye zamanlanmış konu olarak aktarması gerekiyor.
*foto ve .torrent dosyası ftp'ye kaydetmeden önce son haliyle konuya yazdığımız başlığı bunlara yazdırması gerekiyor.
*etiketleri zaten otomatik girmesi gerekiyor. ne şekilde gireceğine tam karar veremedim. pek kasmayacak bi yöntem belirlenir onun için.
kısaca böyle bişi lazım arkadaşlar. ince detaylar görüşülür aslında. temiz şekilde yapabilirim diyen varsa anlaşırız arkadaşla.