Yapamayacaklar! Google hepimize "Bu surların önü elektrikli tellerle kaplı, her tarafta sniperım var, alayınız yakarım!" diye bağırıyor.

Ortada sur bile yok! Sizi temin ediyorum!

Sizi hali hazırda 200+ kurumsal siteye SEO hizmeti veren bir şirketin Genel Müdürü olarak temin ediyorum!

Siz link vererek film sitelerinizi oyun sitelerinizi çıkarttığınızda sorun yaşamıyor Google çünkü bunlar "profitable keyword" sınıflamasında değil. Ama satışa dönebilen kelimelerde yani sektörel dediğimiz ve her an adw verme şansı olan kelimelerde yükselebildiğinizde ADW gelirleri düşüyor.

Matt Cutts ağzı ile piyasaya salınan bu korku SEO uzmanlarını "Aman hamle yapmayalım müşteri sitesini kaybederiz" endişesine sürüklemeyi amaçlıyor.

Google'ın elinde siteleri sıralamak adına backlinkten daha değerli ve elle tutulur tek bir yöntem bile yok!

Google bizlerle psikolojik savaş içerisindedir. "Panda güncellemesini açıklamıycam" rahatlığında olan adam "Guest postun değeri kalmadı!" demez... Canınız cehenneme der...

Neden açıklıyorlar? Çünkü işe yarıyor ve bunu kaldırırsa kendisi zarar görecek! Resmen YALAN KONUŞUYORLAR!

Not: Hocam yabancı kaynakları aralıksız takip ediyorum. Benimle aynı fikirde çok güçlü reyizler var, sen de fark etmişsin. Keşke bir çeviri ekibi kurabilsek. En büyük eksiğimiz anlık datayı aktarmak