abirisebil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun, film vs. siteler için bahsettiğiniz rakamlar ciddi bir hacim değildir. Bu tür sektörlerin hacimleri çok yüksektir. Sizin yazdığınız rakamı bu sektörlerde tek kelimeden alanlar var bu forumda. Her ne kadar çok mütevazi gözükselerde. İsimleri ben de saklı kalsın.

Bu forumdaki insanlar sektörlere uzak insanlar değildir. Herkes sektörlerin getirisini ve götürüsünü çok iyi biliyor.
Bu kadar getiriyi goturuyu biliyorsun ve aciklama yapiyorsun. Radyo dinle kelimesi 1. siradaki arkadasi da incelemeni tavsiye ederim. Inceledikten sonra diyeceksin ki ben bazi seyleri yanlis okuyorum yanlis yorumluyorum. O site 1 bucuk yildir o kelimede 1. sirada aldigi tahmini hit 80-150k arasi. Yaptigi tek sey footer link ve tanitim yazisi.

Getiriyi goturuyu bu kelime icin de hesaplarsan sevinirim. Amacim tartismak ve dogruyu bulmak. Ben diyorum ki tanitim yazisi olmeyecek tibki footer link gibi olmeyecek hatta spam siteden alinsa bile yarari olacak ama sen buna katilmiyorsun. Ben sana neden oldugunu ornek ile gosteriyorum.