iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://i.imgur.com/Fz3p4KB.png

Tanitim yazisinin gucunu soyliyeyim size bundan sonra da almaya devam edecegim. 0 footer link, 1 aylik internet sitesi ve icerik sayisi 20. Illegal falan da degil site. Harcadigim para 400 TL civari. Hitin tamami da google uzerinden gelmektedir ve 20 icerigin 20 tanesi de hit almaktadir. Rakiplerimin index sayisi en azi 10 bin civari.

Tanitim yazisi satin alin ama sadece mantikli satin alin. AAA kelimesinde tanitim yazisi alacaksaniz 10 tane direk AAA olarak alin 5 tane AAA BBB seklinde alin 3 tane BBB CCC AAA diye alin 1 tane AAA CCC olarak alin 1 tane BBB CCC olarak alin 1 tane de AAA BBB CCC olarak alin. 1 ay sonra ilk 30 icerisine girersiniz bu sekilde. Aranma hacmi farketmez %100 girersiniz. Aranma hacmi az ise ilk 5 icerisinde yerinizi alirsiniz.

Tanitim yazisi alirken kaliteli sitelerden alin. 200 siteden backlink olanlardan uzak durun. Yukarida anlattigim sekilde 20 adet tanitim yazisini 20 adet farkli siteden alin ben ilk 30 a giremedim diyin bu isi birakirim. Siteniz dandik olsun olmasin farketmez.
Kısa sürede gelmek sorun değil. Bu işi bu forumda yapan onlarca kişi var. bazıları ilk sayfa garanti diye konularda açıyorlar. Önemli olan orada ne kadar kaldığınızdır.

12 aydan fazla kalabiliyorsanız o zaman bunun adı bir strateji olabilir. Olur demiyorum dikkat edin olabilir diyorum.

İllegal yollarla her üç ayda yeni bir site çıkarırım diyorsanız orası başka tabi.

Panda şuanda data refresh updateleri en erken ayda bir çıkartıyor. her data refresh update'in sizden beklentisi çok çok farklı.

Kısaca ilk 3 güncellemeye olumlu cevap almanız, yöntemin doğruluğunu ispatlamaz. 4'den sonra kaça kadar gidebiliyorsunuz?