WapZap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dogru; "siz" kullanmiyorsunuz. Doguda "vermezseniz oldururuz, tecavuz ederiz" gini tehditlere ugrayanlar var biliyorum taniyorum o kisileri. Umarim siz o "insan"lara oy verecek kadar gaflete dusmemissinizdir. Neyse, siyasete donmesin cizilmek istemiyorum.
KorkakHerif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nereden biliyorsun gidip gördün mü ? Ben doğuluyum görmedim duymadım böyle bir şey, işkembeden sallamayın, görmediklerinize de inanmayın.Hem ister BDP'e ister HDP'e isterse CHP'e verir sizi neden bu kadar ilgilendiriyor, ne yani zorunuza giden nedir ? Onlar silah kaçakçılığı yapıyorda diğerleri ne yapıyor ? Kutularında milyarlar saçıyor...
KorkakHerif haklı. Annem mardinli babam diyarbakırlı orada doğup büyüdüler böyle bişey yok. Ayrıca faşistliğin hertürlüsüne karşıyım. Ortalığı karıştırmaktan başka birşey değil. Milliyetçiliği ağza sakız etmişler milliyetçilik vatani toprağın sınırı içerisinde bulunan ahlaki değerlerine sahip çıkan herkesi dil, din, ırk, renk gözetmeksizin saygı duyup sevmektir. Milliyetçilik türkçülük değildir. Milliyetçilik zor iştir herkes beceremez.