Hayatım boyunca herhalde dişten çektiğimi başka hiçbirşeyden çekmemişimdir. Son olarak tam 1 aydır dişim hiç durmadan ağrıyordu. Doktora gitmekten kaçtığım için sürekli eczaneden ağrı kesici alıyordum 1 aydır sanki madde bağımlısı gibi ilaçlarla duruyordum. En sonunda ilaçlar mideme zarar vermeye başladı ve bugün doktora gittim.

Gittiğim doktor özeldi. Kapıdan girdim neyin var dedi ağrım var dedim hemen otur dedi. Oturdum ve bana hiçbirşey demeden malzemeleri hazırlamaya başladı. Dolgu falan mı yapacaksınız dedim hayır dedi diş tamamen bitmiş çekilecek. Bende ağrıdan kurtulayım da ne olacaksa olsun düşüncesiyle ses etmedim.

Keşke ses etseydim.. 1 diş ile tam 1.5 saat uğraştı doktor. Dişi çekerken maalesef diş kırıldı ve kök içerisinde kaldı. Kökü çıkartmak için o kadar uğraştı ki resmen ağzımın içinde hafriyat kazdı. Tam 5 tane morfin vurdu evet tamamiyle uyuştu hiçbirşey hissetmedim. En sonunda dişi çıkartabildi yerinden.

Asıl iş morfinin etkisi geçince başladı ve hala da devam ediyor. Dişimi çektireli 7 saat oldu ve hala şuanda deli gibi ağrıyor. Yutmadığım antibiyotik, ağrı kesici kalmadı ve hala ağrı geçmedi.

Şuan dişime ne oldu, ne yapıldı gerçekten bilmiyorum. Herhangi bir röntgen çekilmedi, diş apselimiydi değilmiydi bilmiyorum.

Yani diyeceğim o ki arkadaşlar;

Başka şeyler için bilmem ama diş için mutlaka ama mutlaka doktorunuzu iyi seçin ve iyi araştırın. Piyasada doktorluk yapan çok kasap var..