Geçtiğimiz ay bankadaki hanım beni arayıp ödeme bekliyormusunuz Adsenseden dedi.Zaten 3 yıldır alıyordum para ama soyadım değiştiği için onlarda da tüm bilgilerim(soyadımın değiştiğine dair) mevcut olduğu için gelen para hesabıma geçer diye düşündüğümden pek aldırış etmemiştim.Bende evet bekliyordum dedim..Üzgünüm soyadınız tutmadığından ben parayı geri iade ettim dedi..Oldukça sinirlendim bayanla kısa süreki bir tartışma yaşadım ancak kadın bunu yapmak zorunda olduğunu iyilik için bildirdiğini yoksa normalde hiç bir müsteriye dönüpte paranızı iade ettiğini bildirmediğini belirtip çat suratıma kapattı telefonu.Bende bidaha o bayanla uğraşılmıyacağını düşünüp başka bankadan hesap açtırıp google'ye onaylattırdım.Ben öyle emindim ki geri giden paranın bu ay hesabıma yatacağından..Ama ne yazıkki yatmadı.Ne yol izleneceğinide açıkcası hiç bilmiyorum bana alırsın googlede kalmaz paran yatırırlar demişlerdi ama yok malesef..Bilen birileri yol göstersin lütfen..
Geri giden ödemeyi alan bir arkadaşım var. Az önce izlediği yolu bana anlattı, eğer paranız iade edildiyse mailleşerek bu paranızı geri alabiliyormuşsunuz, kendisi ödemeyi bu şekilde aldığını söyledi.
Peki hocam bankadan memur sizi ne kadar süre zarfında aradı. 22 sinde ödeme yatıyor size kaçında ulaştılar acaba ?