Merhabalar;

Üni. son sınıfımda bitirme projelerim vardı, bide ailevi sağlık sorunları vardı. baya uzun süredir r10 a giremedim. Sadece maillerime bakabildim diyebilirim. Özürlerimi sunarım, elimden olmadı bunlar oldu.

Dün dizinin 0.1 güncellemesi yayınladım. Yönetim panelinize bakarsanız görebilirsiniz.

Yama Notları
• Dizi sayfası dizi oyuncuları ve bölümleri için http://schema.org uyarlaması yapıldı.
• Dizilere alfabetik listeme getirildi.
• Dizi listemelerde adedin çok olması durumda, sayfanın aşağıya doğru çok fazla kaymasına neden olmaktaydı, belli bir miktardan sonra otomatik scroll gelmesi eklendi.
• Bağlatı paylaşı modülü eklendi. Bağlantı paylaşımı sayesinden üyelerin skorları artmaktadır.
• Popülere üyelerin listemesi sol bara eklendi.
• Video uyarıcı modülü eklendi. Bu sayede içeriklerinize örneğin mail.ru veya istediğiniz kaynaklı içerikler için video altı uyarı&bilgilendirme mesajı ekleyebileceksiniz.
• Yerli ve yabancı aylık dizi takvimi eklendi.
• Sayfa modülü eklendi. Footer bölümüne veya araçlar bölümüne eklediğiniz sayfalarda dinamik olarak yer alacaktır.
• Dizi iç sayfadaki tüm dizilerin görünmemesi neden olan sorunsal düzeltildi.
• Tavsiye robotundan ve yapay zekadaki sorunsal giderildi.
• Bir çok hata giderildi.

Destek taleplerleri ve mail dönüşlerine bakıyorum. Bugün tüm mesajları bitirmiş olurum sanırsam.