bazı arkadaşlar önce dosyaları indirip sonra yüklüyorlar o nedenle herkezin işine yararmı bimiyorum
ayrıca torrent olayında seed ratio sorunu var o nedenle çokta sağlıklı olcağını sanmıyorum
ben programcı olsam şu şekilde yazardım programı programı dikine dikdörtgen hayal edin
1.kutu : konu başlığı
2.kutu : cover altına giriş yazsı eklicek yazı yazma kutusu
more çizgisi için buton
3.kutu sinemalar yada imdb link kutusu bilgileri alacak ( hepsinde logo olmalı)
4 kutu : youtube kutusu
4.kutu : caps kutusu kimi tek tek resim ekler kimisi tek ekler
5.kutu : turbobit, letitbit, redbunker artık başka filehostların logoları altında tıklanabilir link
sonra bize kodları verecek
bu tarz bişi olsa uploaderın işine baya yarar bu tarz bişi yazarsanız ben müşteriniz olurum
2 farklı program planım var üstad. Bu yukarıda ön çalışmasını yazdığım full otomasyon sistemi olacak. Torrent giriş modüllerinden sadece birisi ve ratio tamamlanmadan dosyayı silmeyeceği için ratio'nun dert olacağını pek düşünmüyorum. Kaldı ki bu işi layıkıyla yapan insanlar torrent'i vip üyelikle kullandıklarından ratio'ya pek takılmayacaktır diye düşünüyorum.
Dosyaları önceden indiren arkadaşlar fikri çok güzel teşekkür ederim. Şöyle ki bir giriş modülü daha ekliyoruz o zaman. Lokal dosya sistemi isminde. Bu şekilde ayarlardan belirtilen bir dizinde bulunan tüm dosyalar sırasıyla yine operasyona sokulup otomatik olarak uploadlarının yapılması sağlanır. Şablonu buna göre düzenlerim birazdan.
Diğer kutu mantığına gelince. Template sistemi bunu sağlıyor zaten. Siz kullandığınız şablonu vereceksiniz ve programın jokerleriyle değiştireceksiniz sadece. Mesela program tarafından kolaylıkla sürükle bırak mantığıyla hazırlanacak örnek şablon şu şekilde olacak;
<h2><!--ReleaseName--> indir</h2>
<p>Film özeti : <!--Summary--></p>
<!--more-->
<p>
IMDB Puanı : <!--IMDBRatio--><br/>
Orijinal Adı : <!--IMDBName--><br/>
Oyuncular : <!--IMDBActors--><br/>
</p>
gibi düşünebilirsiniz. Tabi jokerler bu kadar az olmayacak. Çok daha detaylı olacak her sisteme uyumlu olabilmesi için.
Program konuyu açarken buradaki "Summary" jokerini ayarlardan seçiminize göre turkcealtyazi, sinemalar ya da imdb üzerinden alacak. ReleaseName'i dosya isminden IMDB ile başlayanları ise otomatik olarak IMDB üzerinden alıp konuyu o şekilde şablona bağlı olarak açacak.
Esasında sizin beklentinizi tam olarak karşılayan wordpress otomatik konu oluşturma projem olacak ilk etapta. Zaten bu sistemin de bir parçası olacağı için ilk olarak onu çıkartmayı planlıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:31:24 -->-> Daha önceki mesaj 16:30:00 --
Http derken aslında filehostlardan bahsetmek istemiştim.Aslında Sborgun yaptığı olayın aynısı hatta sizin üstünde uzman olduğunuz rapidleech olayı

Fakat tek farkı sitelere konu açması...Aslında ben sizi skypedan eklim müsait olduğunuzda oradan detaylı konuşalım.
ne zaman isterseniz konuşabiliriz üstad. her türlü fikre ihtiyacım var.