PhantomRui adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam BF4 keylerinizi satarak* birazda ek gelir yapabilirsiniz. 60TL ye filan satılıyor şu aralar bende R9 270X almayı düşünüyorum BF4 edition yalnız ses konusunda yorumları okuyorum ne yapacağım bilemedim.
Evet keyleri satmayi bende dusundum ama ilerde kartlari satarsam keyleriyle birlikte veririm daha kolay satilir oyle. Ama sistem de guzel calisiyor boyle giderse satmam. Key isini tekrar bir dusunmem lazim

SiRReS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu kartları %65 fan ile çalıştırıp klima ile soğutuyorum. Aksi durumda dediğiniz gibi çok can ıskıcı bi fan sesi var
Valla ben sirf ses yuzundan %85 hizla calistiriyorum ama bu dahi cok ses cikariyor. Yanina vantilator koydum rigin, oyle calistiriyorum. Klima olayini bende dusundum ama cok elektrik yakar. Bir de onu kurmasi cabasi, cok pahaliya gelir evinde olmayan icin.

Aslinda R9 290 in soyle bir versiyonu var ama Turkiyede olmadigi gibi stoklarda da kalmamis. bkz. Sivi sogutmali kullanmak icin. Hem cok sessiz hem de daha iyi sogutuyor ve bu sayede daha yuksek ayarlarla da kasilabilir. 900Kh/s yi gecebilirdik bu kartla. Ama malum hem gumruk problemi olabilir hem de zaten stokta yok.