Seox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Ben öğrencilerin üye olup yeni filmlerden dizi bölümlerinden haberi olacağı bir site düşünüyordum. yorum vb. yapılabilecek. Çok sağolun

Bak öyle olur dizi hakkında makale yazarsın. Üyelerin gelir yorum yapar o ayrı. Ama diziyi full yayınlarsa hiç beklenmedik bir zamanda ban yiyebilirsin ona göre.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:28:38 -->-> Daha önceki mesaj 10:27:12 --

dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende 2-3 senedir fragman izle kelimesinde kafada olupta dünyanin parasini kazanan sitelerin işi doğru şekilde yaparsa banlanmadiğini biliyorum.
sen işin içine ilagal kariştirsan saliyorum, indir , izle, hd izle, full izle etiketlerini kullanirsan google adsense'nin seni banlaması gayet normal fragman konusu çok mulaktir. ama düzgün işini yapanlarin banlanmadiğini yillardir görüyorum bundan sonrada görüceğime eminim.

Vala ben demekten bıktım bir kişinin illagal bir şeyi yapması onu legal yapmaz. .orna sitelerde adsense var yani şimdi legalmi oluyor. Ben size diyeceğimi dedim siteyi araştırın fragman yayınından banlanan ark. var onlarla konuşun.