LcN_x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba, özgün içeriğe sahip sitem aşırı anahtar kelime kullanımından olduğunu tahmin ediyorum, kelime filtresine takıldı.

Organik hitim şu an çok az. Tek tük yandex'den ziyaretçi çeksem de Google'dan neredeyse hiç ziyaretçim olmuyor.

Fakat sosyal medya, özellikle twitter'dan bazen anlık 200-250 kişi online olacak kadar bile hit çekebiliyorum siteyle alakalı hesaplardan, retweetlerden. Bunu da herhangi bir program vs kullanmadan doğal yollarla yapıyorum.

Hesabmı riske atmak istemediğimden sitem filtreye girince reklam kodlarını kaldırdım. Sizce yeniden eklemeli miyim? Sosyal medyadan çekilen hitlerle gelen tıklar sorun yaratır mı?

Teşekkürler şimdiden.

bu tamamen site içeriği ve sosyal hesapların içeriği ile alakalı. hatta bazı durumlarda reklam yerleşimleriyle de alakalıdır. örnek vereyim hemen, kendi sitem var, ve aynı siteye açtığım facebook sayfam. tamamen doğal yollarla büyüttüm, site çok kaliteli.. siteye çektiğim ziyaretçi min 7-8 sayfa görüntüleme yapıyor, ziyaret süresi çok uzun. reklamlar da ziyaretçileri boğmuyor, ne benim kafam ağrıyor, ne de google benle uğraşıyor.

tek eksi yönü tıklamaların az olması. az ama öz olsun aslında, böyle olunca kafanız rahat oluyor.

yukarıdaki sayfa görüntüleme 4k hitten ibaret.