JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle üslubuna dikkat et. Sen kaynak uydurup çocuk kandırmaya çalışırken bile ben gayet düzgün bir tavırla sana cevap yazdım. Bir şey paylaşıldığı zaman insanların kaynak istemesi gayet doğaldır. Linkini verdiğin abuk sabuk siteler kimse için ciddiye alınacak siteler değil.

Kaynak yoksa, kaynağım yok ben uydurdum der geçersin; ama bu yaptığın hoş değil.
Arkadaşım üslübuna sen dikkat et . Ne biçi konuşuyorsun sen ? Ortada bir kaynak ortada böyle bir haber yazı paylaşılmasa ben bunları nasıl kendime göre ekliyorum ? belliki bir yerden kopyalayıp yapıştırmışım googleye " dünyanın en çok kazanan 30 sitesi " yazdıgın zaman bile bunu paylaşan bir sürü site çıkıyor .. Kaynak yoksa ben yazıları kendim yazıp kendim uydursadım başlığı googleye yazanda aynı haberi paylaşan siteler çıkmazdı .. Sonuçta böyle bir yazı paylaşılmış sitelerde kaynak istiyorsun ve sana kaynak sunuyorum , sitenin ciddiye alınıp alınması beni ilgilendirmiyor sonuçta bir sürü sitede aynı haber paylaşılmış mı paylaşılmamış mı ? Kaynaklar ortada başlıgı google de bile aratsan çıkıyor .. Platin üyesiniz diye çok bilgili her başlıktan her yorumdan bir mana çıkartan milyonluk tavırlarınıza gülüyorum ..