daha yaş 17 isyan ediyorsun sisteme..
teknik liselerin hepsi böyleydi giderken bilmiyor muydunuz? ya da çok çalışkan ve zekiydin de fen lisesi kazandınız sistem mi izin vermedi?
bir çok insan bu ülkede yerinde saymayın yukarılara çıktı siz niye yapamıyorsunuz? ya da ülke birlik oldu illa sizi mi hedef alıp vaktinizi çaldı? o kadar mı önemliydiniz ülke için? dikkat edin mossad da peşinize düşmesin..
ayrıca daha C diline başlayacaksın ve diyorsun ki bilgisayar mühendisi olup karşılığını verecem.. her bilgisayarı seven mühendis olamıyor maalesef.. bu yapılan çok büyük bir hata.. insanlar seo ile uğraşıyor 2 makale yazıyor bilgisayar mühendisi olunca büyük işler yapacam sanıyor..
programlama zordur küçük bir hata günlerini alır o zaman ne yapacan? Oracle'daki sisteme mi itiraz edeceksin yoksa Microsofta mı?
Hocam yanlış anlaşılmışım.Ben öyle şikayetçi,çabuk pes eden biri değilim.Yanlış anlaşılmasın sisteme bir şeylere bahaneler üretip çalışmaktan vazgeçmeyeceğim.Forumlarda,internette bunu sürekli dile getirmemin nedeni belki insanlarda farkına varırda herşeyi kabullenip daha fazla azim etmelerinin yanında sistemin düzelmesi için talepte bulunurlar.
Bu arada bilmiyordum.Allah kahretsin ki bilmiyordum bu kadar boş bir eğitim için 9-10 saatlerin heba edildiğini.Ben sonuçta bu işin okulu,sevdiğim alan diyerekten iyi bir şekilde öğrenirim tecrübe ederim diye düşünüyordum.Evet öğretilen bir bilgi var ama eski ve yetersiz bilgiler genellikle.Harcanan vakite şöyle bir örnek verebilirim;
2 elmayı bir otobüsle kargolamak gibi birşey.
Ben kod yazmaktan,programlama yapmaktan zevk alıyorum.Ayrıca elektronikte oldukça zevkli geliyor bana.Ortaokulda vaktimi ciddi anlamda boş geçirdim.Saçma sapan oyunlar,düşünceler vb. şekilde vaktimi heba ettiğimden zaten iyi bir liseye gidemedim.Bu arada iyi liselere gitmenin zekilikle alakası yok.Düşünme ve öğrenebilme kabiliyeti sınırlı olan kişiler dışında herkes emek vererek bir başarı elde edebilir.
Eğitim alanında büyük planlarım var.Okuluma devam etmek yerine lise hayatımı açık liseden devam ettirirken bir dershaneye,ingilizce kursuna ek olarak evde programlama ile uğraşmayı düşünüyorum.Bilgi olarak şikayetim okulumdaki öğretmenlerime değil.Olabildiğince yardımcı oluyorlar zaten fakat onların üst makamları aynı şeyleri düşünmüyor malesef.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:41:33 -->-> Daha önceki mesaj 15:40:08 --
Liseyi yurtdışında okuyamazsın ünvde kendi imkanlarınla okumak zorundasın bende aynı senin gibi düşünüyordum ama babandan bile hayır görmediğin bu devirde eloğlu sana niye ayrdım etsin zoruna ne?
Onun için kafayı kullan çalış para biriktir çık yurtdışına oku. Hayatın zorluklarını görmemişsin ama isyan bayrağı göklerde etme eyleme.
Haklısın hocam biraz dinleyeyim sonrasında bir projem üzerine çalışmalar yapacağım.