pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi olarak kimseden bir destek isteyemem,bekleyemem zaten hocam.Zaten bu saatten sonra liseyi yurt dışında okuma imkanım olsa bile tekrar 2-3 sene geriden başlamak beni bozar

Bazı planlarım var onları gerçekleştirmek için araştırmalar içerisindeyim.Dediğiniz gibi benim ne yazık ki sunabileceğim referanslarım,teminatlarım olmadığı gibi bilgim de yok.

Hocam sistem o kadar kötü ve saçma bir hâldeki hele bir de bütün gününü okulda geçiren bir anadolu teknik lisesi öğrencisi için daha da kötü bir durum.

Biliyorum hocam.Kimse bu konuda kendini kanıtlayamamış,bir hedefe doğru bir şekilde odaklananamış birine sponsor olmaz ki

Kitaplarımın gelmesini bekliyorum C/C++ ile haşır neşir olmayı düşünüyorum.

daha yaş 17 isyan ediyorsun sisteme..
teknik liselerin hepsi böyleydi giderken bilmiyor muydunuz? ya da çok çalışkan ve zekiydin de fen lisesi kazandınız sistem mi izin vermedi?
bir çok insan bu ülkede yerinde saymayın yukarılara çıktı siz niye yapamıyorsunuz? ya da ülke birlik oldu illa sizi mi hedef alıp vaktinizi çaldı? o kadar mı önemliydiniz ülke için? dikkat edin mossad da peşinize düşmesin..
ayrıca daha C diline başlayacaksın ve diyorsun ki bilgisayar mühendisi olup karşılığını verecem.. her bilgisayarı seven mühendis olamıyor maalesef.. bu yapılan çok büyük bir hata.. insanlar seo ile uğraşıyor 2 makale yazıyor bilgisayar mühendisi olunca büyük işler yapacam sanıyor..
programlama zordur küçük bir hata günlerini alır o zaman ne yapacan? Oracle'daki sisteme mi itiraz edeceksin yoksa Microsofta mı?