pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi olarak kimseden bir destek isteyemem,bekleyemem zaten hocam.Zaten bu saatten sonra liseyi yurt dışında okuma imkanım olsa bile tekrar 2-3 sene geriden başlamak beni bozar

Bazı planlarım var onları gerçekleştirmek için araştırmalar içerisindeyim.Dediğiniz gibi benim ne yazık ki sunabileceğim referanslarım,teminatlarım olmadığı gibi bilgim de yok.

Hocam sistem o kadar kötü ve saçma bir hâldeki hele bir de bütün gününü okulda geçiren bir anadolu teknik lisesi öğrencisi için daha da kötü bir durum.

Biliyorum hocam.Kimse bu konuda kendini kanıtlayamamış,bir hedefe doğru bir şekilde odaklananamış birine sponsor olmaz ki

Kitaplarımın gelmesini bekliyorum C/C++ ile haşır neşir olmayı düşünüyorum.
Üniversite 3. sınıftayım, liseyi berbat bir okulda okudum bilgisayar dersleri oyun oynayarak geçiyordu ( herkesin olduğu gibi )..Şuan reklam ajansında çalışıyorum r10'a ilk geldiğim sene bende yardım istiyordum ciddi manada zor durumdaydım.Onun için anlıyorum seni.
Ama ben gurbette okuyordum ve babam emekli maaşı ile 2 farklı şehirde 2 çocuk okutuyordu.
Kardeşimde bende işe girdik, o benden 1 yıl önce işe girdi antalya'da okuyor iş imkanı çok fazla.
Şimdi, 1. sınıftaki gelirimin 4 katını alıyorum..

Kısaca, r10da geçireceğin vakti youtube'da vs ders çalışarak geçir.Ümitsizliğe kapılma.Sabahları okuldaysan akşamları/geceleri dil öğren..Elbet ekmeğini yersin.