EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptıklarını göster ki yapacakarının teminatı olsun, sana yardım edecek kişilerin elbet yakınen tanıdığı bilgisayar meraklısı kişiler vardır..Yani r10dan tanıdığı birine neden sponsor olsun ?
Dil bilgin ne düzeyde, programlama bilgin ne düzeyde vs vs..

Yatırımcı kafasıyla düşündüğümde, senin yurtdışına vereceğim parayla ülkede zehir gibi çocukları şirketimde haftasonları misafir ederim onları yetiştiririm..En azından elimin altında olur.Her şehirde vardır bilgisayar meraklısı programlama meraklısı.
Ciddi olarak kimseden bir destek isteyemem,bekleyemem zaten hocam.Zaten bu saatten sonra liseyi yurt dışında okuma imkanım olsa bile tekrar 2-3 sene geriden başlamak beni bozar

Bazı planlarım var onları gerçekleştirmek için araştırmalar içerisindeyim.Dediğiniz gibi benim ne yazık ki sunabileceğim referanslarım,teminatlarım olmadığı gibi bilgim de yok.

ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demişsin ama daha yaşın 17
Hocam sistem o kadar kötü ve saçma bir hâldeki hele bir de bütün gününü okulda geçiren bir anadolu teknik lisesi öğrencisi için daha da kötü bir durum.

Electr0sis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence sponsor bulmanız çok zor
Biliyorum hocam.Kimse bu konuda kendini kanıtlayamamış,bir hedefe doğru bir şekilde odaklananamış birine sponsor olmaz ki

sarfom94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vaktini gereksiz harcayan bir insandan başarılı bir profil çıkmaz.Başarıyı insanlar kazanır.
Kitaplarımın gelmesini bekliyorum C/C++ ile haşır neşir olmayı düşünüyorum.