ÖNEMLİ NOT: Siteyi alacak kişinin İngilizce bilmesi önemlidir. Site ingilizce'dir ve öyle kalmasını tercih ederim. Ama bir projeniz varsa ve mantıklıysa yine anlaşabiliriz.
2007 ekim'de açıp 2011 kasıma kadar içerik girilmiş olan ve halen açık olan blog sitemle uzun zamandır ilgilenemiyorum.
web sitesi işlerine yeni başlamış, bu konuda kendini geliştirmek isteyen, tercihen 16-22 yaşlarında öğrencilere, elimde olan bu sitenin editörlüğünü ve gelirlerini vermek istiyorum.
malesef sitenin şu an hiti yoktur. hitlendirme çalışmaları seo vs. tamamen size ait olacak. ben sitenin host ve domain masraflarını karşılayacağım. bunun karşılığında sizden her ay siteye hitlendirme çalışması olarak neler yaptığınızın raporunu isteyeceğim.
siteyi buradan vereyim www. samsungnokia .com şeklindedir.
siteyi gerçekten iyi yere getirmeye niyetli olan kişiye vermek istiyorum. siteyi çöplüğe çevirip kısa yoldan para kazanma niyetinde olanlara, sadece link satmak için kullanacaklara falan vermeyeceğim.
ilgilenenler lütfen bana ulaşsınlar. sizden istediğim bilgiler, kaç yaşında olduğunuz, ne zamandır bu işlerle ilgilendiğiniz, şimdiye kadar sahip olduğunuz web siteleri bilgileri.
umarım hayırlısı olur.