Ilk olarak konu dışı : hocam bir önceki konudada gördüm teselli veya destem yerine bir şeyler öne sürüyorsunuz belki kötü bir niyetiniz yok ama biraz dikkat edin.
Kardeşim şu gurur denen şey olmasa belki daha kolay olurdu ama işte ne yapasın. Hiç konuşmayı denedin mi ? Otursanız konuşsanız içinizdekileri dökseniz. Bazı şeylerin değerini kaybetmeden anlamak gerek.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bi kaç sene önce şey dediğini hatırlıyorum." Gururunu yok et. Gururla yaşayamazsın" ondan sonra hiç bir konuşmamız olmadı tuhaf gelicek ama gerçekten nasılsın bile demedik birbirimize. Adam silmiş abi belli yani bunu önceleride söylüyordu sildim ben sizi falan gibi. Ama çocukluğumdan biliyorum beni severdi çok güzel bi hayat sundu yine Allah razı olsun diyorum da duada ediyorum. Ama neden böyleyiz çözemiyorum be birader. Ergenlik dönemimden gençlik dönemimden sevgisiz dönemlerimi hatırlıyorum ne diyelim artık.
Merhabalar Bende de Aynı Durum Söz Konusu..
Benim Torpilli Bir Devlet İşim Vardı. Haksız Atama Yapıldı Mesela Ali'nin Kazandığı Yere Ben Gidecektim Ali'nin Hakkını Yiyecektim.
Bunu İlk Başta Kabul Ettim Fakat 1 Gün Sonra Dedim ki Kendi Kendime Olum Sen Napıyorsun
Kendime Haksız Olduğun Yere Nasıl İşe Başlarsın Dedim O Parayı Nasıl Yerim Dedim.
Kabul Etmedim ve Gitmedim...
Babamla 1 Yıldır Küsüz O Git Dedi Ben Gitmem Dedim...
Gitmem Abi Karşımda Babam da Dursa Gitmem.
Babamla Yıllarcada Küs Kalsam Milletin Hakkını Yemem Allah'ın Gazabı Daha Büyük.
.....
Sevabın büyük o halde Allah bilir