Çok zor şimdi hem fikir diye bir söylemi var burada google adsense konusunda o kadar net ve sağlam fikirli nadiren bulunan arkadaşlar var ben fazla konuyuda tartışmaya getirmek istemiyorum.O yüzden soruyu sunan arkadaşların biraz araştırmacı olmasından yanayım her daim iyi akşamlar
Biz hangi ara arkadaş olduk pek hatırlamadım ama neyse. Açıkçası mantığıma güvenirim ben. Söylediğin şey mantığıma uymadı. Politika ile hesap arasında ne fark var biraz açarsan sevinirim. Ben bu konuda iddaalı değilim. Sadece bu işin patronu yani google'ın ilgili maddelerle ilgili linklerini verdim. Diyorum ki, söylediğin konu ile ilgili bir kaynak link verirsen, bu konu daha fazla uzamaz. Ben söylediğin yanlış demiyorum. Bu konularda da benden iyisindir mutlaka. Ben acemiyim. Kabul ediyorum. Ama biraz araştırdığımda, yukarıda verdiğim konuları buldum. Senden de sadece link istedim. Başka birşey değil.
Arkadaşlar uzatmayın, yetkilinin yazmış olduğu yazıyı okuyun.
http://productforums.google.com/foru...tr/UrCFgmSj0X8 Bilmediğiniz konular için ısrar etmeyin. İyi akşamlar tekrar.
resimde ekliyimde herkes görsün.