deLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım senin verdiğin link politika linki. Hesap başka bir şey. Biraz mantık yürüt. Bir hesapla ihlal yaptın kapandı. Sonra gittin, bir hesap daha aldın değiştirdin her şey, aynı ip üzerinden aç bakalım tekrar hesabı ne olacak. Tekrar kapanıcak hesabın. Bunu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok ki. Tekrar edeyim, bilmeyen arkadaşlarda öğrensin. Yanlış yönlenmesin kimse. 2 FARKLI ADSENSE HESABINI AYNI PC ÜZERİNDEN AÇARSANIZ, BİR HESABINIZ HERHANGİ BİR SEBEPTEN DOLAYI KAPANIRSA, DİĞER HESABINIZDA KAPANIR. Bu kadar basit. İyi akşamlar.

Biz hangi ara arkadaş olduk pek hatırlamadım ama neyse. Açıkçası mantığıma güvenirim ben. Söylediğin şey mantığıma uymadı. Politika ile hesap arasında ne fark var biraz açarsan sevinirim. Ben bu konuda iddaalı değilim. Sadece bu işin patronu yani google'ın ilgili maddelerle ilgili linklerini verdim. Diyorum ki, söylediğin konu ile ilgili bir kaynak link verirsen, bu konu daha fazla uzamaz. Ben söylediğin yanlış demiyorum. Bu konularda da benden iyisindir mutlaka. Ben acemiyim. Kabul ediyorum. Ama biraz araştırdığımda, yukarıda verdiğim konuları buldum. Senden de sadece link istedim. Başka birşey değil.