REY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de aynı durumdayım ama tamamen kendi seçimim

Genelde böyle kişilere şu bara git şu cafeye git diye tavsiye veririler Adam tek başına gitse o cafede barda ne yapacak!
Sizin sıkıntınız sosyal olmamak değil,arkadaş ortamınızın olmaması.Öğrenci olmadığınızı varsayıyorum,öncelikle hedef arkadaş bulmak.Bununda birçok yolu var.

size tavsiyem ilginiz varsa bir motorsiklet veya bisiklet alın.Bisiklet veya motorsiklet grupları haftasonları toplu halde gezi düzenler,cafelere giderler,siz de katılırsınız.

Veya çok klasik olacak ama Fitness'a yazılın.Hem sağlıklı ve zinde olursunuz,hem de ordan tanışdığınız arkadaşlarınızla bir yerlere takılabilirsiniz.

Zamanınız varsa ve hayatınızdan sıkıldıysanız AGH yapın(Şiddetle tavsiye edilir)

Örnekler çoğaltılabilir ama şimdilik aklıma bu kadar geliyor.
Teşekkürler hocam, AGH olayını sayenizde öğrendim araştırıyorum. Fitness da aklımdaydı tekrar bakacağım.

Emir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kursa yazılırsanız kesin arkadaş edinirsiniz. hiç ilginiz olmayan bir kursa katılın farkı görün
Rusça kursuna gideyim diyorum ama farklı bir öneriniz de varsa dinlemek isterim.

sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parasızlık = Asosyal
Hocam sürekli çalıştığımız ve harcayacak ortamımız olmadığı için aslında para sorunu yok. Parayla adam tutacağım bana arkadaşlık etsin diye