çok iyi hocam. benim el koltuk altı yüz vs tüm bölgeler var ayak yok. koltuk altına botoks yaptım ama yüz filan da gitse on numara olur.
yüz için hiç araştırma yapmadım bilemiyorum ama bu utanınca kızarıyor falan ya o sempatik sinir sistemi galiba hocam iyi bi doktora gidin çözdürün sorununuzu yaşanmıyor böyle
merhabalar kardeşim ,
öncelikle çok geçmiş olsun..
bendede aşırı derecede el ve ayak terlemesi var malesefki ufaklığımdan beri çekiyorum
özellikle otobüste yada kalabalık bir ortamda acayip bir terleme oluyor bende gittim zamanında çok tahlil falan yaptırdım ameliyat dediler klips falan takılcaktı
sonrasındada bana doktor elinin terlemesi kesilir ama başka yerlerın terler dedi o yüzden
pekte cesaret edemedım adam her yerın terleyebilir dedi bian düşündüm
apış arası terlediğini el gibi ooww çok kotu olur

)
neyse konunun takipçisiyim umarım rahat edersin belki millete kolay gelir ama el terlemesi
sıkntısı çok kotu birşey özellikle yeni bir kız arkadaşın oldugunda el terlemeni elini tuttuğunda anlaması senın cok fazla utanmana sebeb oluyor çünkü kız rahatsız olabiliyor
neyse sevindim adına umarım darısı başımıza olur.
merhaba hocam tam bilmiyorum ama sanırım klips takılması falan eski yöntemmiş galiba ayrıca araştırdıgım kadarıyla bu yan etkileri aşırı derecede azaltmaya yönelik çalışmalar olmuş şayet benim doktor yan etkisinden hiç bahsetmedi şuana kadadar görmedim inşallah da görmem