R10 da ilk imleme paketini satanlardanım (2010) O günlerde inanılmaz etkili paketti. Şuan riskli ama hala etkili. İlk sayfa garantisi kelimeyi, rekabeti görmeden analiz etmeden garanti etmek zaten profesyonellik dışı bana göre. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

maniaccoder' in bu konu için yazdıklarını tekrar okursanız zaten ipuçlarını ve yaşanan sıkıntıları görürsünüz.

Sosyal medya' ya ağırlık verin

Evet vermeliyiz ama hangimiz eşanjör sistemlerinin sayfasını beğeniriz ya da paylaşırız duvarımızda? Bu 2 si olmazsa zaten sosyal medya ile seo desteğini unutun.

İmleme yapın

Evet imleme yapmalıyız ama ne zaman ve ne kadar? Ayrıca hangi sitelerde? İşte cevabı olması gereken soru bu.

Bu kategoride bazen çok komik sorular oluyor.

-Gerçek seo uzmanlarını arıyorum!!

-Bizi kandırmayın!!!

Sorun herkeste aynı. Sitem sıralamaya girmiyor, sitem index almıyor. Sorulması gereken soru bu değil. Sorulması gereken soru ben nerede hata yapıyorum. Rakiplerim ne yapıyor. Bunlarla alakalı tonlarca yazı var bu site ve seo bloglarında.

Burada ben dahil paylaşım yapanlar, tecrübelerimizi yazıyoruz. Sen sitende sorun yaşıyorsan sende tecrübe etmelisin. Ben sana sadece aşırı backlink alma diyebilirim, kaç tane alacağına sen karar vermelisin. Ben seni hata yapmaman için bilgilendirebilirim sadece.

Neyse çok uzattım kusura bakmayın

@maniaccoder