Birincisi seoyu herkes yapabilir ben kimsenin aptal olduğunu düşünmüyorum sadece mantık çalıştırmak mühim.Eğer üşengeç veya sabırsız bir kişilik iseniz ( genelleme bende dahil ) her hususta olduğu gibi seoda başarısız olur.Ve bunu seo gerçekten zormuş ya demeye yorara ve hepte öyle görür.
Var ama getiren yok denmiş ? Bu külliyen iftiradır en basitini söyleyim Rahmi abilere bundan 10-12 ay önce bir iş vermiştik adamlar keyword domain olmayan kelimeleri ( iki kelimemiz vardır ) ilk üçe soktular ve bizde güzel para yedik.Bunu muhakkak yapan vardır.Ahh siz gel abi seo 10 tl 15 tl diyenlerle muhatap oluyorsanız sonra zarar görüyorsunuz bu işini yapanların değil sizin ucuza kaçmanızın marifetidir.
Seocular fikirlerini paylaşırlar mı.Evet kimse haddini taşırmadıktan sonra muhakka yüzde sekseni yardımcı olur.Tabi kibirli olan, olmayanda var ama bu sadece seo konusunda değil her konuda kibirli olan yokmu şu forumd adam tanıtım yazısı alacak,insanları aşağılar gibi sanki binlerce tl yatırım yapıyor gibi artislik yapıyor hem temiz site diyor hem 10 tl veriyor Yani bu her müessesede mevcuttur.Sen kalkıp araştırıp edersin takıldığın bir iki nokta olur gelip sorarsın ki yardımcı olurlar.Ama sil baştan her şeyi bir seocu dan ve beleşe öğrenmek istersen oda biraz ayıba kaçar...
Yani özetle şu yapamadığımız şey olmayan şey değildir.
Yazım hataları için özür dilerim nokia 5110 ile yazıyorum.