fazilurun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o zaman dediğinizden anlamam gereken eğer adsense hesabı 4. reklamı yayınlamaya izin veriyorsa hesabımız premium mu demek oluyor ? Yada premium hesabı açıklarsanız sevinirim ? ( Bu arada Deli adlı kişide tüm sitelerinde 5 tane kullandığını bana özelden PM atarak söyledi hatta kullan hocam ben kullanıyorum sıkıntı yok dedi )

Her bir sayfa için Google içerik ağı reklamı sınırı

Şu anda AdSense yayıncıları bir Web sayfasına en fazla üç İçerik için AdSense birimi yerleştirebilmektedir. Her sayfaya yerleştirilebilecek en fazla bir 300x600 reklam birimi bu sayıya dahildir. Ayrıca, her bir Web sayfasına en fazla üç bağlantı birimi ve iki arama kutusu yerleştirebilirsiniz.

Bir sayfaya birden fazla reklam birimi yerleştirirseniz, sistemimiz her bir reklam biriminde benzersiz reklamlar görüntüleyecektir. Sistem, otomatik olarak her bir sayfada hedefi çok iyi belirlenmiş optimum sayıda Google reklamı görüntülediğinden, bazı durumlarda, her zaman maksimum sayıda reklam görünmeyebilir. Bu durumda, reklam birimi şeffaf bir kutu olarak görünür veya alternatif bir reklamı veya reklam kodunda belirtilen rengi içerir.

Bu sanırım size açıklayıcı olmuştur. 5 reklam şu anda ihlal durumuna girer dikkat edin kullanacaksanız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:12:59 -->-> Daha önceki mesaj 22:11:35 --

Furkan581907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok defa reklamlarda değişiklik yapmaya çalıştım ama hiçbirinde başarılı olamadım size sitemi pm olarak göndersem rica etsem bakabilirmisiniz sizde ? yinede çok teşekkürler.
Reklam çalışması yapan arkadaşlar mevcut forumda onlar ile iletişime geçebilirsiniz.