Öncelikle böyle bir yardımlaşma girişimine girdiğiniz için tebrik etmek istiyorum.
Youtube aracılığı ile adsense hesabı aldım. Youtube kanalındaki para kazan bölümünde onaylandı yazısı geldi. kazançlarım adsenseye gayet güzel yansıyor. fakat sorun şu ki: 2. kanalım var, onu bağlamak istediğimde onaylanmış olan o adsense hesabıyla giriş yaptığımda onaylanmadı yazısını görüyorum. adsense hesabı onaylanmasaydı 1. youtube kanalını bağlayamazdım, kazançlarım yansımazdı. Hesap onaylandı, şu anda 1 tane kanal bağlı. ama 2. kanal ile bir blogspot blogu eklemeye çalıştığımda incelenmektedir diyor hala. adsense hesabıma rahatlıkla giriş yapabiliyorum. Çok zor bir durum, ne yaptıysam halledemedim bi' türlü. Şimdiden teşekkürler
Bunun birkaç cevabı var şu anda bunları size tek tek söyleyip uygulayın.
1- İlk olarak gelişmiş ayarlara giriniz. Ülkeyi ABD yapınız sonra para kazanmayı etkinleştir ve adsense hesabına bağlayın.
Ülke TR olmayacak bakınız.
2-Adsenseye bağlamak istediğiniz kanala girin
kanal ayarlarına tıklayın para kazanma bölümüne girin
''Ödemem nasıl yapılacak''a tıklayın
Oradan gerekli talimatlara uyup adsense sayfasına gelin
Yeni bir google hesabı yerine var olan hesabımı kullanmak istiyoruma tıklayın
Muhtemelen ona tıkladığınızda youtube hesabınıza bağlı mail adresiniz gözükür
mail bölümünde aşşağıda çıkış yapın ve farklı bi hesapla giriş yapına tıklayın adsense hesabınızın olduğu mail adresi ve şifreyi girdikten sonra yönlendirmeyi kendisi yapması gerek
3-Adsense panelinden hesap ayarları kısmından Oturum erişimine sahip kullanıcılar kısmından bağlamak istediğinz mail adresini davet edin mailden onaylayın.
Bunları deneyin ve durumu bildirin.