dağilin ben SEOCuyum yeni meslek 1 tl'ye 1 Sayfa Garantili SEOCuluk hizmeti veriyorum.
ve bu mantiği burda açiklıyorum.

Bir insan (bilinçli bir insan) bir kiyafet aldiğinda neyine bakar dikişine bakar kumaşina bakar işciliğine bakar modeline bakar renginebakar hatta yikama özeliklerine bakar en sonda fiyatına bakar ondan sonra karar verir. almaya veya almamaya ki karşimizdaki Dünyanin en bilinçlı müşterisi duruyur. Google sonuçta bizden aldiği verileri bir değer kalitesine göre siraliyor.
yani bizimde sunduğumuz veriler bilgiler ne kadar kaliteli özenli işçiliği güzel paylaşimi güzel ilgi çeken bir veri olursa ona göre ön sıralara aliyor.
Hile ile hurda ile google kandirip bir yere geliceklerini düşünenler yaniliyor. belki kısa bir dönem öne çikiyorlar ama yine sonuç husran o yüzden ne zaman webmasterliği meslek gibi görüp adam akılı üzerine kafa yorup işimiz gibi çalişmaya başlariz. her şeyde kaliteyi isteriz. ozaman googlede biz kazaniriz.
10 dk'da wordpress site kurulumu 20 dk eklentileri ayarlama 10 dk tema düzenleme 25 dk botla veri çekimi 1-2 günde backlink paketleri forum tanıtım yazıları, imleme siteleri, sosyal medyaya paylaşim.ee toplasan 2-3 günlüğük emeğin yok clonlanmiş bir site ile google ön siraya çikmaya çalişiyosun. bence oturup burda düşünmek lazim hata nerde diye..

işini özü; ne ekersen onu bicersin.. tabi ektiğin birşey varsa!