Orada bahsettiğim projenin ne kadar ciddiye alındığıydı. Domain süresini Google için değil kendi menfaatin için uzatmakta fayda vardır.
Seneye tükkanı kapatıp gidecek olmak hiç hoş bir görüntü değil. Bahsettiğim buydu.
anladım. Bu soruyu sormamın sebebi google ın bizim takıntılı olduğumuz konulara çokta takıntılı olmadığını düşünüyorum. Google ın görevi siteyi listelemek işini yapamazsa yapan arama motoru bir gün onu geçebilir. Yani google aslında sitelerin sıralarıyla değil kendi işini yapmakla öncelikli olarak ilgileniyor.
Türkiyede e-ticaret alanında kesinlikle açık ara ilk sırada olan akakce nin sayfa yapısı tablolardan oluşuyor. Kriterleri kaçırıp sanki belirli konulara kafayı takmış buradaki seo cular. Müşterileride yönlendirmişler herkes sitesine aynı şeyi yapıyor. O zaman bunun adı seo olmuyor.
Not: Ben r10 dan seo işi almıyorum. Burada zaten herkes seo cu. olmayanlardan seo başlığı altına takılıp 3 günde seo cu oluyorlar. İşinin hakkını vrelenler lütfen alınmasınlar sözüm herkese değil.