İlk sayfaya çıkmak ve kalıcı olmak için için yalnızca dış seo yeterli olmuyor ( Yani bol bol link almak). Kalitesiz sitelerden size sağlanan linkler google gözünde değerinizin düşmesine bile sebep olabilir. Şu paketi bu paketi diye satın alınan paketlerin çoğu spam muamelesi gören linkler ile dolu.

Benim size tavsiyem siz sitenizin içeriğini özgün ve kaliteli hale getirin. Sürekli güncelleyin. Gelen kullanıcı sitenizde faydalı bir şeyler bulsun ve farklı sayfaları da dolaşsın ki google sitenizin faydalı bir site olduğunu düşünsün. Sadece dışarıdan alınan kalitesiz linkler ile bir yerlere gelen siteler eninde sonunda yok oluyor.

Site dışı seo ile ilgili r10 da bir sürü bilgi var. Kaliteli sitelerden tanıtım yazısı almak paravan siteler ya da bloglar gibi bir çok yöntem hakkında çok faydalı bilgiler bulabilirsiniz.
Özet : Sadece dışarıdan alınan linkler, hele ki paket halinde satılan kalitesiz linkler ilk sayfaya gelmek ve orada kalabilmek için tek başına yeterli olmaz.

Makale_TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seo danışmanlığı kategorisinde hergün 1.sayfa garantili seo konuları açılıyor bu arkadaşlar ne yapıyor olabilir sizce ? kimse altın yumurtlayan tavuğu vermez haliyle biz 1.sayfaya çıkartamayanlar olarak beyin fırtınası yaparız diye düşündüm

ayrıca yaptıkları yöntemler illegal mi ? yani 2 ay 1.sayfada kalıp sonra filtre falan yermiyiz çünkü 1 ayda ilk 500'de olmayan siteye 1.sayfa garanti yazıyorlar