seo danışmanlığı kategorisinde hergün 1.sayfa garantili seo konuları açılıyor bu arkadaşlar ne yapıyor olabilir sizce ? kimse altın yumurtlayan tavuğu vermez haliyle biz 1.sayfaya çıkartamayanlar olarak beyin fırtınası yaparız diye düşündüm
ayrıca yaptıkları yöntemler illegal mi ? yani 2 ay 1.sayfada kalıp sonra filtre falan yermiyiz çünkü 1 ayda ilk 500'de olmayan siteye 1.sayfa garanti yazıyorlar
Bugun konu actim ustume alindim. Ben illegal hicbirsey yapmiyorum. 13-14 yasindan beri ugrastigim icin birseyler bilmem gerekli sanirim ve onu uyguluyorum. Ekstra birsey yaptigim yok forumda yazilanlari uyguluyorum ama mantik cercevesinde uyguluyorum. Kimseyle calismadim bu gune kadar hep kendi isimi yaptim ama 5 kisi ile calisip hem kendimin gelismesini hem de onlari gelistirmeyi amacliyorum.
Beyin firtinasi demissin ben yaptiklarimi acikladim acikcasi. Tanitim yazisi aliyorum, backlink aliyorum, title ve description duzenlemesi yapiyorum, varsa resimler uzerinde degisiklikler yapiyorum, makalesi varsa onun ile ilgili gelistirmeler yapiyorum, sosyal medyada paylasiyorum. Tum yaptiklarim bunlar ve bugune kadar isteyipte 1. sayfaya gelemedigim kelime yok.
Acikcasi rakipleri bile incelemiyorum sadece yapmam gerekenleri yapiyorum. Siz de yapin yapmaniz gerekenleri cok degil 1-2 ay gibi bir surede 1. sayfaya gelebilirsiniz. 1. sira demiyorum cunku 1. sira icin biraz beklenmesi gerekiyor. Artik google kolay kolay 1. sirayi degistirmiyor.