https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...10-a-ozel.html
ilandaki ürünlerimin satışını artırmak için sadece 1 TL den açıyorum
kaliteyi Ucuza Alın
Ürün 1 tl den başlar Minumum Artırma 5 TL
Açık artırma son tekliften 60 saat sonra biter S4 İçin resim ve Videolar Ürün Resimleri 
Ürün ile çekilen resimler 
Ürün Videosu
https://www.youtube.com/watch?v=7i9PVG3ZwSc
Ayrıntılı resimler
TIKLA
Ürün açıklamasi
Ürünler 1. sınıftır.
Ürün Kutusu yoktur.
Yanında kulaklık ve Şarj aleti mevcuttur.
İşte Yorumlar
HAZIR OLUN İLK YORUM AMA SON OLMAYACAK
tbrk ederim kardeşim. ürün geldi problemsiz. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
1 adet alındı cihaz güzel tavsiye ederim
1 adet S4 yüzyüze görüşülerek alınmıştır. Telefon gayet iyi, bu fiyata kesinlikle kaçırılmaması gereken bir ürün. Arkadaşta çok ilgili birisi. Tekrar alışveriş yapmak ümidiyle
Urun elime ulasti sgolsun tum sorunlri cevpldi, birkac gun icinde bende cihaZ hakkinda gorualerimi belirtecegim.
elime ulaştı, iyi güzel parasını hakeden cihaz.
arkadaş çok iyi biri zaten, başarılı ticaret gerçekleştirdik ve dahasıda olacak..
tavsiye ederim.
bu arada alanlar arasında rom atan var mı ? cihazın bazı yerleri ingilizce ve ben görünce rahatsız oldum da.
Arkadasa tesekkur ediyorum, 2. S4 sipariside elimize ulasti. Telefonu gorenler orjinal sanip kaca aldin diye soruyorlar
Uzun zamandir yazayim diyordum goruslerimi biraz kullandiktan sonra yazmak daha dogru olur diye dusundum.
Gelelim goruslere orjinal s4 kullanmadigim icin ikisini karsilastirmak dogru olmaz. Sarji kullanirsam 3-4 saat civari gidiyor eger kullanmasam yani sadece telefon olarak arama ihtiyacinda kullanirsam 2-3 gun gidiyor.
Takilma donma sorunu olmadi simdiye kadar candy crush saga hastasiyim bu oyunda hic kasma yapmiyor, diger oyunlari denemedim. Genel olarak hosuma gitti diyebilirim. Zaten benim hosuma gitmeyeni cevremdekinlere kesinlikle tavsiye etmem, arkadas hanimina aldi onlarda memnunmus. Bir arkadas ve dayi ogluda karar asamasinda olursa onlarada alacagiz. Bir kerede elimden yere dustu sag ust koseye denk geldi canavar gibi halen calisiyor

benim isimi fazlasiyla goruyor diyebilirim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
forum dışı iletişim
ps3oyunu@gmail.com dan mail atmanız yeterli İletişim İçin TIKLA