setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım bekleyin lütfen..daha dün bir bugun iki..3 günde google anında tüm siteyi tarayıp sonra size verdiği değerleri ve serverlardan yenileyecek değil ya..adamların çalışma mantığına ters..backlink olayı ile alakası yok..olay sadece botların yenileme sürecini algılaması ile alakalı..ana sayfanızda yakında gelir..infosuda gelir..yok beklemeyim ben diyorsan şu aşağıdakileri konrol et ve yap lütfen

dikkat etmeniz gerekenler
sayfada noindex olmasın, robots.txt index kapalı olmasın, webmaster tools dan sitemap ekli olsun..webmaster tools da google gibi getir ile anasayfanızı ayrıca çağırıp dizine ekle deyin (genelde bu sorunun çözümünü sağlıyor) böylece ana sayfanız tekrar indexe alınmış olacaktır..
hocam hemen çıkması değil aslında problemim var iken kaybolması dediklerinizi yapmıştım zaten ama kayboldu dediğim gibi aslında beklediğim cevap beklerseniz geri gelier ya da zamanla düzelir gibi cümleler tabii işin ehli kişilerden ki bende rahatlayayım yani bir problemdidir yoksa geçici bir durummudur derdim hemen olsun bitsin değil yanlış anlaşılmışım.