Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 1800 TL' yi ödemezsen ne olacak ? Canınımı alacaklar yoksa evine icramı gelecek ? Yoksa yeniden hapsemi atacaklar ?
İcra geliyor kardeşim. Ömür boyu bir arabaya ya da bir eve sahip olamıyorsun. Bir banka hesabın olamıyor ya da olduğu anda devlet çekip alıyor parasını. Bu bile yeterli değil mi bir insan için? Huzursuz bir hayat?????

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben adi ve kasıtlı suçlardan mahkum kişilere bu tür ayrıcalıklar tanınmasına karşıyım, siz kendi tarafınızdan düşündüğünüz için size herşey saçma gelir, kendi bildiğinizi doğru sanıyorsunuz çünkü.

Birde mağdur olan taraf açısından olayı düşünün bakalım, yok yere anası babası kardeşi eşi öldürülmüş veya karısına, kız kardeşine tecavüz edilmiş kişiler açısından düşünün.

Sizin gibilere orda klavye başında tıkır tıkır yazmak kolay geliyor, size kalsa bu tür mahkumları kahramanda ilan edersiniz. Devlet borçlandırıyormuş, benim için mi içerde yattı bana mı borçlandı, bırakın bu acıtasyon ayaklarını.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir hep.
Okuman yazman var demi arkadaşım senin? ORADA SADECE TECAVÜZCÜLER YA DA ÖRGÜTÇÜLER yok diye bir ifade kullandım, üstüne üstelik birde bold yazdım. Bu ifadenin içerisine katiller vs dahil edebilirsin. Tecavüz etmiş adama bizlerde acımıyoruz devlette acımıyor ANCAK; içeride sadece bu tip insanlar yok başka insanlarda var. Başka suçlardan giren insanlar.

Sizin için hapse her ne nedenden olursa olsun giren bir insan, ömür boyu adi aşşağlık bir insan olarak mı kalıyor? Bence ne demek istediğimi gayet açık bir şekilde anladınız.