Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçeriği sıralamaya sokmaktan bahsediyoruz, yani alt keywordler ile sıralamaya girme durumu. Arkadaşın demek istediği de bu zaten.

Edit: Ayrıca neyin ukalalığını yapıyorsun anlamıyorum. kimse buraya 1 milyar arama hacmi olan bir kelimede 1 ayda sıralamaya giremedim diye başlık açmaz. kimse de 1 milyar arama hacmi olan bir kelimede ilk günde sıralamaya giriyorum demez. şu aylık 1 milyar arama hacmi olan kelimeler neymiş merak ettim.

senin gibiler yüzünden şu forumdan soğuyorum her gün. kaale alıyorum ya ona yanıyorum. her şeye muhalefet, her şeyi başka bir taraftan anlama çabası. aferin arkadaşım siz muhteşemsiniz.

Burada ukala ukala konuşan 1 ayda neymiş ben açtığım ilk gün sıralamaya sokuyorum diyerek asıl ben senin gibi birşey bilmeden ukala konuşanlar yüzünden forumdan soğuyorum. Sana 100 lerce alt keyword veririm istiyorsan da kelimenin ne olduğunu bilmeden ukala ukala konuşup ben ilk açtığım gün sıralamaya ******* gibi yalan yanlış cümlelerle insanları yanıltma burada. Siten eskidir alt yapın sağlamdır senin sokarsın ama kalkıp sıfır sitede bütün alt keywordleri 1 günde sıralamaya ******* diyorsan sadece egonu tatmin ediyorsundur zaten.