Ben de son sozumu soyleyip bir daha umrumda olmayacak bu islem. Netrok kapanmadan once demo sistemine girip eklenti ile ilgili css ve js dosyalarini indirdim. Diger yazilimin warezini buldum ve kontrol ettim. Ne yazikki css de bile tek alani degistirmemissin. Ben ilk konuyu okudugumda cok sasirmistim, turk yazilimcilar bu kadar kaliteli is yapar mi diye ancak tum js css ler ayni kardes. Hic bosuna gidip te paralar dokme. Sadece veritabani satarsan kazanirsin. Aziz yildirim gibi alnimiz ak falan da deme, ben direk gozlerimle gordum her satirin ayni oldugunu, yazik.
Herseyi gectim, css ve js ler farkli olsa bile yapi tamamen ayni, dosya adlari ve yerleri tamamen ayni, sadece php dosyalarina bakamadik, onlari da satin alan arkadaslar gonderirse dezender ile kirar incelerim. Bi de ioncube yapmis te allam (;
Neyse, acikcasi ben utandim yazdiklarindan, tek soylemim sakin para harcayip da noterle ugrasma, evrak sahteciliginden basin belaya girer, daha gencsin. Hicbirsey degil, konuyu en bastan bilen, satin alan hatta asil yazan kisiyle gorusen arkadas sahit olursak hakikaten basin agrir bahadir. Gene kendin bilirsin.
Xperia Z - kullanılarak gönderilmiştir
Ben veri tabanı için ayrı para vermiştim
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi