Tugay33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burda %100 geçer demiyorum zaten. Fakat sipariş verdiğim site işini tam biliyor ne yapacağını vs. kazandıkları paraya yazık demişiniz . Gümrüğe takılınca gümrük telefona el koyamıyor zaten 1 ay içerisinde tekrar gönderiyorlar ÇİN'e ve paranız tekrar iade oluyor. Yani paranız boşa gitmiş olmuyor geçme ihtimali yüksek fakat takılma ihtimalide tabiki var.
Hocam çoğu kişi kredi kartıyla alışveriş yapıyor.Gümrük konularını en ince detaylarıyla biliyorum merak etmeyin.Fakat komisyonsuz başkasına işlem yaptıranlar ne olacak? Veya kredi kartlarının chargeback durumlarını iade sürecinin uzunluğunu ve bu süreçte kesilen ücreti konuşmayacak mıyız?
Ben kanun varsa kanuna göre yorum yaparım.Ama bu şekilde yorum yapacaksak bardağın dolu tarafını yani telefonun size teslim olmasını görüyorsak boş tarafını yani en kötü durumu chargeback durumlarını da görmemiz gerekir.

Zaten yorumumdan anlamışsınızdır.Kesinlikle kimseye bir sitemim,hakaretim vs. yok.Sadece insanların kazandıkları paraları bu tarz riskli şeylerde kullanması beni üzüyor.Bu konuya bu yorumu yapmamın sebebide budur.

Yanlış anlaşıldıysam affola.
Saygılarımla.