1216 elektrik parası bir hesapalayın 42 belediye tüketim vergisi 185kdv 16 trt yapıyor.
Kayıp kaçak parasınısizmi hesaplarsınız benmi söylüyim sevgili tedaş çalışanı arkadaşım.
Ayrıca birini yalancılıkla suçlamadan önce rica ediyorum Allah kitap derken bir düşünün.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:52:45 -->-> Daha önceki mesaj 14:50:34 --
1216 hocam hesaplayın kayıp kaçak oranını lütfen asılsız idda yapıyorum ben öyleyim Siz daha faturamı görmeden resmen yalancı diyorsunuz Helal bu kul hakkı değil burda onca webmasterın arasında dediğiniz laf laf değil. Neyse hocam ödeyiniz her koyun kendi bacağından asılır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:55:05 -->-> Daha önceki mesaj 14:52:45 --
ne oldu hocam hesap makinanızmı bozuldu asılsız idda değilmiymiş?
Asla sizi yalancılıkla suçlamadım asılsız iddaa dedim Evet kayıp kaçak oranı %7 ve % 8 ama kaçak diorsunuz siz sadece Kayıp oranıda bunun içinde haberiniz olsun
size bir paragrafı vereyim
sayaçlarda meydana gelen teknik kayıp miktarı (yaklaşık % 7-8) (ayrıca ölçümlenemeyen bir kısım enerji) ve yasal olmayan bir şekilde elektriğin kaçak kullanılması sonucunda oluşan miktarın toplamından oluşmaktadır. Kaçak elektrik tüketiminin tamamen ortadan kaldırıldığı bir durumda dahi teknik kayıp söz konusu olacaktır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:58:54 -->-> Daha önceki mesaj 15:58:03 --
Yani sizin Kayıp Kaçak Oranını sadece kaçak elektrik kullananlara bağlamanız asılsız iddaa olur
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:59:26 -->-> Daha önceki mesaj 15:58:54 --
TEDAŞ değil TEİAŞ iletim