1216 elektrik parası bir hesapalayın 42 belediye tüketim vergisi 185kdv 16 trt yapıyor.

Kayıp kaçak parasınısizmi hesaplarsınız benmi söylüyim sevgili tedaş çalışanı arkadaşım.

Ayrıca birini yalancılıkla suçlamadan önce rica ediyorum Allah kitap derken bir düşünün.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:52:45 -->-> Daha önceki mesaj 14:50:34 --

Boyner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Hocam %200 vergi ödemiyorsunuz Ben Elektrik Kurumu TEİAŞ da görevli olarak çalışıyorum sorun bu değil aslında !!!

Bu saydığınız Bahane Aslında bazen bende böyle diyorum ama Ya diyorum vergisi en iyi şekilde veren arkadaşlarda var onlar bir yana ama şuda başka birileride vermiyor bi adaletsizlik var sonra kendime soruyorum vicdanen rahatsız oluyorum

Yaptığın GÜNAHTAN SEVAPTAN herkes kendi sorumlu vergi de aynı durum değil mi .

Her birey kendinden sorumlu Şimdi BU SAYDIKLARINIZ HEPSİ BİR BAHANE sadece arkasına saklanıyorsunuz

Düzenli vergisi verenler ne olucak sizce onlarda ödemesin o zaman ...

Neyse Umarım gerçek nedir ne değildir öğrenelim ki vergimi ödemek yarın Ahirette başkaların karşısına çıkmak istemem.

Vergi Vermek vermemek Herkesin kendi elinde zorlamıyor kimse

YETİM HAKKI DOĞABİLİR:

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:46:56 -->-> Daha önceki mesaj 15:44:23 --

100 tl kayıp kaçak demişsiniz Lütfen Harcadığınız bilgileri verin gerekli dönüşü yaparım size 100 TL kaçar parası vermeniz imkansız bu asılsız iddaa girer

1216 hocam hesaplayın kayıp kaçak oranını lütfen asılsız idda yapıyorum ben öyleyim Siz daha faturamı görmeden resmen yalancı diyorsunuz Helal bu kul hakkı değil burda onca webmasterın arasında dediğiniz laf laf değil. Neyse hocam ödeyiniz her koyun kendi bacağından asılır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:55:05 -->-> Daha önceki mesaj 14:52:45 --

ne oldu hocam hesap makinanızmı bozuldu asılsız idda değilmiymiş?