Boyner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunda yine herkes kendinden sorumlu Bahaneler arkasına saklanarak zamandan kaçamayız değilmi kardeşim , Bunun Hem Dünya Hem Ahiret boyutu var nereye kadar kazancımızın vergisini vermeyebiliriz O zaman Asgari ücretli çalışanlar vergisini küçükde olsa verenler var bunları göz ardı etmek ve vermeyenler düşünence geçen zamanı da görünce vermek daha iyi geliyor bana vergiyi.

Hani diyorsunya vergi kaçıranlar İşte o kaçıranlar herkes sonunda yine kendinden sorumlu

Ben İstiyorum ne yapmam gerektiğini ne olmalı ne ödemeliyim Kul hakkı derdim

Verginin bir adil düzeni vardır birde harcandığı yer.

Benim vergim elalemin kaçak elektrik suyuna sağlığına harcanacak. Benim garibanımın çocuğu donup ölürken devletim 200 bin makam arabasına sahip olacak bakanlarım vekillerim 15-20 bin maaş alacak ve her birine 3-4 danışman içinde bir o kadr ödenecek, vekillere ekstra 20 binlik telefon parası yardımı toplantı yardımı bilmem ne yardımı yapılacak

100 vekilin işini 550 vekil yapacak ve bu vekillerin ortalama sana bana maliyeti 200 bin tl yi bulacak her seçimde partiler 250 milton tlden fazla parayı kasalarına indiricek. Sonra benim şehit aileme 500 lira verirken 40 takla atacak devlet. Milyar doları olana ve yabancıya vergi yükü getirmeyecek fakire fukaraya %50 vergi verdirecek.

Hepsini geçtim aldığım ekmek %8 kdv diğer tüm ürünler %18 kdv benzine % 1130 vergi aracıma % 200 vergi ödüyorum elektriğimden her ay inanırmısın 100tl kayıp kaçak parası kesiliyor. Herşeye özel iletişim bilmem ne tüketim vergisi ödüyorum daha adını bilmediğim birçok vergiyi fazlası ile ödüyorum.

Şöyleki kazancımdan hiç vergi vermesemde kullanımımdan kaynaklı %20 nin üzerinde vergi ödüyorum. Ve bazıalrı gibi kaçak elektrik su kullanıp devletten yardımlarda almıyorum ve kazancımı hesaplayın zekatımı veriyorum.

Hani müslüman kardeşlerimiz varya camiden 5 vakit çıkmayıp normalde 300-500 milyarlık mala sahip olanlar. ramazanda 100 - 200 tl verip zekat verdim derken ben 40 bin için 1000 lira veriyorsam hakkı neyse onu verip gerçek ihtiyaç sahiplerini arıyorsam. Bana bu devlete vergi ver diyemezsin. Diyememe nedeninde açık zaten %20 veriyorum bunun üstü haksız hukuksuz vergidir.

Herşeyden önce devlet harcamalarını kısacak cümbür cemaat gezilere gitmicek makam araçlarını gariban almanyadaki gibi 9000 li seviyelere çekecek. Teröristlerin kafasını ezecek. Kaçak elektrik ve suya müdahele edecek ondan sonra gelsin benden vergi istesin yetmiyor kardeşim desin evimi satar bağışlarım.

Ama böyle olmaz ben birileri rahat yaşasın diye gece gündüz çalıştığım sitemin %35 gelirini vermem maliyetlerimi düşmeden kazancımın %35 ini vericem gece gündüz çalışıcam birde en önemlisi reklam verenlerin yurt dışına irlandaya gönderdiği parayı Türkiyeye geri döndürdüğüm için hiç vergi vermem kusura kalmasın devletim.