%100 Özgün Makale yazmak bizim işimiz. Makaleler;
1- %100 Özgün, SEO uyumlu makaleleriniz imla ve noktalama kurallarına uygun yazılır.
2- Sözcük sayısını doldurmak için atma, uydurma ve laf kalabalığı yapan kelimeler kullanılmaz.
3- Akıcı, net ve okuması kolay makaleler hazırlanır.
4- Verilen konular hakkında araştırılarak doğru ve net bilgiler yazılır.
Makale yazabileceğimiz konular;
- Dekorasyon, mobilya, ev tekstili, beyaz ve elektronik eşyalar, teknoloji, dizi-film tanıtımları ve eleştirileri gibi bütün sektörlere hizmet vermekteyiz.
Makaleler Bilgisayar Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi tarafından yazılmaktadır.
Yazmak için değil okunması için yazıyoruz.
Düzenli olarak iş alınacağı için makaleleriniz özenli bir şekilde yazılmaktadır.
Fiyatlar
- 100 Kelime - > 1 TL
- 200 Kelime - > 2 TL
- 250 Kelime - > 2,50 TL
- 300 Kelime - > 3 TL
Yukarıda verilen kelimelerin üzerinde ki yazımlar için fiyat isteyiniz.
Ödemeler iş başında %50, iş sonunda %50 olarak alınmaktadır.
Ödeme:
Halk Bank ve Bank Asya
Bir kaç referansımız...
Gayet başarılı ve okurken yormayan makaleler yazmış arkadaşımız görsellerle de güzel desteklemiş.
Arkadaşa kendi branşı olmayan spor konusunda yazı yazmasını rica ettim,sağolsun yazdı ve gönderdi. Bence oldukça güzel bir yazı olmuş,teşekkürler.Tavsiye edebilirim.
Hayırlı işler dilerim...
1 adet telefon incelemesi makalesi aldim. 350+ idi. Mütevazi tamamen yardımci olmak için çabalıyor.
Samsung NOTE II'mden yazıyorum. TR karakter hatası olabilir.
Merhaba,
arkadaş makaleleri attı.
Kendisi bana gıda ile ilgili bir deneme örnek makale yazdı uzmanlık alanının olmadığını söylemesine rağmen ricamı kırmadı acayip anlayışlı bir arkadaş
Referans amaçlı yazdığı 2 adet telefon inceleme makalesi elime ulaştı. Yazılar gayet net ve akıcı olmuş, işini önemseyen birisi.